Weboldal címe
Weboldal alcíme
ÉTLAP, ITALLAP
Lorem ipsum


Ételbárunk ötvözi a hoteleket, az a’la cartos helyeket, a bisztrókat és a street foodokat kínáló egységeket, így elérve, hogy minden egyes étkezés családias hangulatban telhessen.

Szem előtt tartjuk a napszakok váltakozását és ezek alapján kínáljunk ételeinket. Minden fogás friss alapanyagokból készül, helyben. Nagy előny, hogy a „szomszédban” található a piac, ahol helyi termelőktől minőségi zöldséget és gyümölcsöt lehet vásárolni.

A főszerep tehát az egyediségé, a frissességé, a minőségé és nem utolsó sorban a kitűnő, mediterrán ízharmóniáé.

A konyhai személyzet arra törekszik, hogy tele hassal, jó szájízzel távozzanak kedves vendégeink.

Kellemes időtöltést és jó étvágyat kívánunk!

Horváth Gergely Ádám

(Üzletvezető)Az Adam’s-ben törekszünk minden tekintetben a minőségre és az egyediségre, tehát a kávémárka-, és fajta kiválasztás is nagyon fontos szempontként szerepel.

Így nem véletlen, hogy a választásunk a kiváló minőségű Pellini kávéra esett.

Frissen, helyben őrölt kávéfajtaként a Pellini Aroma Orot fogyaszthatják kedves vendégeink.

Vegyük picit szemügyre ezt a különlegességet. A Pellini Aroma Oro tradicionális olasz pörkölésű, magas minőségű, 80% arabica és 20% robusta kávéválogatás, melyet közvetlenül a termő területen szelektáltak. Ez az ideális összetétel a legkedveltebb kávékeverék az olasz bárokban. Felismerhető kifinomult és kiegyensúlyozott testességéről és egyenletes aromájáról. Kitűnő crema, kivételes illat és közepes koffein tartalom jellemzi. Étcsokoládés ízvilágában pirított magvas, mandulás, marcipános jelleg is felfedezhető, melyet a mokkás és enyhén kakaós, fűszeres lecsengés koronáz meg. Minden kávé alapú italhoz kitűnő, espressohoz és tejes italokhoz egyaránt.

Kedves egészségedre! Legyen szép napod!

Adam’s
Koktélkreációink hatalmas odafigyeléssel, szívvel-léllekel készülnek. Magukban hordozzák szakmánk iránti alázatunkat és folyamatos megújulási törekvésünket. Ezt tükrözi a több, mint 30 féle egyedi, külföldi gasztrotúrák során begyűjtött ízcsoda, melyek egyik pillanatról a másikra kiszakítanak bennünket a szürke hétköznapokból és a tengerpartra repítenek el. Meghalljuk a víz morajlását, érezzük a lágy szellő fuvallatát, a tűző napsütés perzselését. Adam’s... kapcsolódj ki nálunk!Italaink kiváló alapanyagokból, márkás termékekből, 100%-os gyümölcslevekből, friss gyümölcsökből születnek meg jégágyon a minél élvezettelibb felfrissülésed érdekében. Helyezd magad kényelembe hangulatos benti vendégterünkben, hűs teraszunkon, mediterrán kerthelyiségünkben, a fák árnyékában, függőágyban, vagy vizipipa teraszunkon.