+36 30 546 9052
Adam's Kávézó, Étel-, és Koktélbár
+36 30 546 9052
Adam's Kávézó, Étel-, és Koktélbár
+36 30 546 9052
Adam's Kávézó, Étel-, és Koktélbár
RÓLUNK
Lorem ipsum
+36 30 546 9052
Adam's Kávézó, Étel-, és Koktélbár

Tisztelt Látogató!


Nagy szeretettel köszöntelek az Adam’s Kávézó, Étel-, és Koktélbár honlapján.

Ha azt halljuk, hogy ADAM'S, ami több..., mire is kell gondolnunk?

A vállalkozás megalapítása gyerekkori álmom, mely sok év kemyény munkájának eredményeképp megvalósulhatott.

Tanulmányaimat céltudatosan e hely létrehozatalának érdekében végeztem el. Győrben a Nyugat-Magyarországi Egyetem, Apáczai Csere János Karán Közgazdászként végeztem Turizmus-vendéglátás alapszakon, Vendéglátás és Szálloda szakirányon. Majd mesterképzésemet szintén a vizek városában abszolváltam a Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Karán, Vezetés és Szervezés szakirányon.

Finlandia Mixeriskola keretein belül koktél tanfolyamon vettem részt, melyen sikeresen, nemzetközi oklevéllel végeztem, majd a Bestmixer iskolában barista képzést zártam szintén eredményes internacionális elismeréssel.

Arra törekszem, hogy mindezen tudást, és tapasztalatot átadhassam az alkalmazottaimnak, hiszen csak szakképzett és nem utolsó sorban jókedvű pultosokkal, pincérekkel és szakácsokkal lehet megfelelően kiszolgálni a kedves vendégeinket.

Bárunk belvárosban lévő, egyedülálló, saját kerthelységével varázslatos, nyugodt, meghitt hangulatot tud varázsolni mindannyiunk szívébe.

Kávézónk szeretné megszólítani minden korosztály tagjait, akik egy igazán finom feketét fogyasztanának el, akik minőségi környezetben kikapcsolódni, felfrissülni vágynak,  akik az egyediségeket és a változatosságot preferálja.

Eredeti olasz Pellini kávék, "streetfood"-ok, kézműves hamburgerek, mediterán desszertek és felejthetetlen koktélkülönlegességek várják a hozzánk látogatókat.

Remélem elnyertük tetszésed, és a sok befektetett munka meghozza gyümölcsét, megteremti azt a légkört és miliőt, ami felüdülést hozhat a szürke hétköznapokba.

Sok szeretettel, odafigyeléssel, kedvességgel, kiváló termékekkel és természetesen jó hangulattal vár az Adam’s csapata! :) 

Balról Horváth Zoltán Vilmos, mellette fia, Horváth Gergely Ádám

HORVÁTH GERGELY ÁDÁM

(Tulajdonos, Üzletvezető)

HORVÁTH ZOLTÁN VILMOS

(Tulajdonos, Üzletvezető helyettes)